Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Produk Kecantikan

GLOWZ STAR

GLOWZ STAR

Maklumat Produk

PRODUK CERAH YANG BERKESAN
GLOWZ STAR MAMPU MENYERLAHKAN DIRI ANDA MENJADI LEBIH CANTIK, PUTIH, BERSIH DAN MENGHILANGKAN SEMUA MASALAH KULIT YANG ANDA HADAPI. ANDA TIDAK PERLU LAGI MEMBUAT RAWATAN BERIBU RINGGIT UNTUK MENDAPATKAN KULIT IDAMAN. HANYA DENGAN GLOWZ STAR SEGALA IMPIAN ANDA UNTUK MEMILIKI KULIT YANG SEMPURNA TERCAPAI. KALAU ADA JERAWAT , JERAWAT AKAN HILANG. KALAU ADA PARUT SAMADA PARUT JERAWAT ATAU PARUT KUDIS AKAN HILANG. KALAU KULIT TIDAK SEKATA, GELAP DI SANA SINI JUGA AKAN MENJADI PUTIH SEKATA. INILAH SATU-SATUNYA PRODUK DI ABAD INI YANG BETUL-BETUL BERKESAN. ANDA TIDAK AKAN MENEMUI DENGAN MANA-MANA PRODUK SEKALIPUN. ANDA PERLU MENCUBANYA KERANA PERUBAHAN KETARA AKAN ANDA ALAMI DALAM MASA YANG SINGKAT. TIADA KESAN SAMPINGAN YANG BURUK, MALAH GLOWZ STAR JUGA MERUPAKAN ANTIOXIDANT, DAPAT MENGAKTIFKAN SEL-SEL BADAN, RAMBUT DAN KUKU, SERTA MENJADIKAN KULIT TEGANG TANPA KEDUTAN.  DENGAN GLOWZSTAR , SIHAT DAN CANTIK BERGERAK SEIRING DAN ANDA PASTI BAHAGIA...


Ramuan


-Soy Protien ~ Antioxidant.Smooths and soften skin.Skin whitening agent.

-Marine Collagen ~ To support skin firming,nourish hair and nails.Anti aging.Helps burning of fat in the body.Makes skin beautifully glowing.

-Vitamin C ~ Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant.Skin lightening.

-Vitamin E ~ Antioxidant.Fades marks and scars.Keeps skin looking young and glowing.

-Grape Seed Oil ~ Oil Of Youth".Used to maintain young looking skin.

Ingredients:
Isolated Soy Protein Powder, Maltodetrin Powder, Marine Collagen Powder, Grape Seed Extract Powder, Astaxanthin Powder, L-Lysine Powder, L-Arginine Powder, Spirulina Powder, Ginger Powder, Ascorbic Acid Powder (Vitamin C), Vitamin E, Beta Carotene Powder, Citric Acid Powder, Grape Flavour Powder, Aspartame Powder.

Cara pengambilan

Bancuh dengan air suhu bilik.Kacau selama 1 min.Minum Pagi sebelum makan dan malam sebelum tidur.Kesan akan nampak selalunya dalam masa 15 hari

JIKA INGIN KESAN YANG LEBIH KETARA, ambil glowz pagi sebelum sarapan dan Gluta White pada sebelah malam

PANDUAN UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES PENCERAHAN

1. Sebelum mengambil produk ini seeloknya detox selama 3-5 hari. contohnya Clenz DSS,  inte-cleanse DCL, BIODEX beautea  dan lain-lain.

2. Minum Glowz Star 1 sachet pagi semasa perut masih kosong dan 1 sachet malam sebelum tidor.

3. Pada sebelah malam boleh juga digantikan dengan pil Glutathione dan juga vitamin C 500 mg kerana kesannya lebih ketara

4. Jangan mengambil kopi atau teh 2 jam  sebelum dan 2 jam selepas mengambil produk ini. Gantikan kopi dengan milo atau jus buah-buahan.

 

MAKLUMAT TAMBAHAN TENTANG GLOWZ STAR DAN KEBAIKAN KANDUNGANNYA GLUTATHIONE.

Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas.

Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan
kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.

NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan
keberkesanan
Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa
penyerapan badan.

Glutathione dalam BADAN membantu :-
    * Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
    * Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
    * merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 &  emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
    * masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
    * keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
    * melindungi jantung & merawat kolestrol
    * melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll


Keberkesanan pada KULIT :-
    * Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
    * Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
    * Jawapan kepada kedutan awal
    * Menghasilkan & membaiki DNA
    * Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)

Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

"Berapa lama nampak kesan?"

perubahan seawal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:

* Kulit yang sederhana cerah "Light-medium brown skin" : 1-3 bulan
* Kulit yang tona gelap "Dark brown skin": 3-6 bulan   
* Kulit yang amat gelap " Very dark skin" : 6-12 bulan
* Kulit hitam " Black skin": Sekurang-kurangnya 18 bulan ke atas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kelulusan KKM

Mendapat kelulusan KKM

Pengesahan Halal

Ada pengesahan halal


TESTIMONIALS

Quote:
SALAM MY SIS
I dah ambik 9 hari cam tu.
Gebus dah! Lembut and licin.Muka pun ada glow cam berseri seri.
Lap u  

Quote:
First I perasan yang kulit lembut.Pas tu,muka I ala2 pinkis ,putih gak.Macam I pakai mekap tau.U simpan untuk I lagi k.Senang pagi2 I nak minum.
Kenyang pun  

Quote:
Kuang3
tadi hubby I kata badan I putih.Lol.tau tak pe.  

Quote: 
Bestnyee Glowz
Haii...ari ni da msk 13hri guna GLOWZ ni...so far ok ler...kalu sndiri tngok mcm xder jerr perubahan colour mybe lmbt psl x detox dulu...tpi kalu jerawat da x sudi da ngan kita... tpi dlm 2-3hri ni trprassn pla bila hubby asyik tngok2 n jeling kite jerr...(tngok jer tpi x nak puji...mngata pun x)...siap pernah usap2 pp time kite tido lginape yerr...ape2pn 
sue nak beli GLOWZ lgi  

Quote:
hr nih genap seminggu tabul amik glowz...sehari 2 sachet..pg n malam...
yg paling best skng ni kulit memang rase lembut je...
kat siku da tak kasar..peha makin lembut..kulit memang lembut la...cam kulit baby..


Quote:

macam GLOWZ ni liza baru start amik dalam seminggu dah memang ketara sangat beza kulit sebelum dan sekarang. hubby cakap dah almost macam masa dulu dulu amik tationil jab. tapi yg miraclenye baru amik dalam semiggu lagi banyak dah accomplish kalau nak bandingkan dengan masa amik jab tu for 6 months. liza ade very bad case of dark circles under the eye because of allergy, skarang ni dah tak prasan. kutikel kuku dan tumit dah tak berdarah, kuku pun dah tak pecah kalau kena air. kulit siku dan lutut pun dah takde berserbuk macam bedak sebab kering sangat.
Liza ade very bad case of allergy against kemuncup/pollen. masa kecik dulu lepas balik main dengan kawan kat padang mesti menangis sebab the whole area dari buku lali sampai tulang kering tu rasa macam terbakar. padahal sebenarnya takde luka apa pun, tapi kulit memang rasa sakit sangat macam kena api. lama lama kulit kat situ develop parut yang tebal dan hitam dekat entire areabawah lutut. i still remember how it feels to be the only one standing in the corner watching all the other kids playing because of my allergy. and from very early age i develop inferiority complex sbb kaki i punye parut yang sangat hodoh. bayangkan bila all the other kids pakai gown, skirt, shorts, i will be the only one wearing pants or kain yang panjang. i never go for any swimming, or any activities yg kena air sbb nnt ternampak kaki.
2 days ago i tengok balik kaki i got so emotional i menangis. except for 1 parut yang nampak macam tahi lalat yang lain suma dah menghilang. bila baca testi mira dan tengok gambar mira sebelum gluta/glowz mmg sangat memahami apa yg mira lalui sbb liza pun pernah ade kat situ gak.
tx kak  for GLOWZ . finally rasa macam a normal human being again.   

Quote:
best sgt , dah gune white n glowz for 15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu..
now dlm proses nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...
thanks  sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!  

Quote:
salam 
kite pun nak kasi testi 
dah 3 minggu ambil glowz pagi before breakfast n gluta white malam sebelum tidur macam kak suggest, coffee dgn teh memang x ambik langsung tapi ganti ngan milo pulak hehehe.. 
alhamdulillah kulit dah terasa perubahannya.. jeragat dah semakin pudar then warna kulit muka pun dah makin sekata, kulit pulak terasa lembap jer n lembut hehehe sekarang dah x malu nak kuar x pakai apa2 pun kat muka, kalau dulu asal keluar jer mesti nak sapu bedak muka n blusher sbb kalau x muka nampak kusam n pucat jer, mak pun tegur sekarang nie dah nampak lain dan berseri2, husband nyer respond x pyh citer ler hehehe   kematu kat tapak kaki pun sedar2 dah semakin hilang, kalau x nampak hodoh jer.. suka sangat!  
satu lagi yang suka sangat.. ketagih ngan nescafe tu dah hilang!!! dulu kalau pepagi tak minum nescafe, satu hari kepala nie sakit rasa cam nak pecah sampai doktor pun suggest kena minum gak tiap hari satu cawan untuk elak migrain (saya ada migrain sejak saya 11 tahun lagi tau!).. memula stop ambik nescafe tu, satu hari tu memang migrain gak, dah petang rasa cam nak demam dah tapi kuatkan semangat jer sebab nak cantik hahaha tapi esoknyer sakit kepala tu dah hilang then sampai ler hari nie dah 20 hari langsung x migrain lagi 


Quote:
glowz ada promo x kak? fyra suka btul dgn glowz.. sgt best n kulit cpt gebuz lps consume. ..cuma smpai skrg klu nak minum still kena tutup mata.(bila minum smbil ttp mata x rasa sgt bau dia..hehe)..huhu..tp nsb rasa dia n kesan dia bagus..hehe.. so sesapa yg xpnh try baik cpt try.. xrugi tau..  

salam semua...

Quote:
fara nk bg skit jek testi..sbb tak byk sngat perubahan..
fara dah sebulan bergluta (itupon ade on n off..sbb terlupe nk mkn) n 10 ari jer mkn glowz..stakat nih kt area tangan, kaki n badan mmg nampak ketara putih..muke blom nampak sgt putihnye..maybe dah masuk botol kedua bleh jadik putih kut...
tp mase fara mkn glowz..mmg cepat sangat nampak perubahan...hanya dlm seminggu jer...kulit muka n seluruh badan rase lembut, licin n lembab jerk..
mmg best..tp skang kulit tak lembab sngat..tp masih lagi licin n lembut mcm baby.. sbb fara hanya mkn glowz utk 10 ari..tu pon sbb nk try dlu..  

Quote:
Askum kak,
lama sungguh ruhil x jenguk kedai akak .. sajer nak bagitahu kat semua yang teringin nak cuba glowz.. Bagi ruhil, glowz ni memang best.. kulit jadi cantik, tak payah pakai make up dah cantik.. cantik natural... memang x rugi kalau cuba... x ada kesakitan peeling peeling.. muka merah terbakar atau sewaktu dengannya.. rasa pun sedap..  bila kulit cantik .. keyakinan pun akan jadi tinggi.... 

Quote:
Salam,...saya adh ambil Glowz Star dekat sebulan.Suka saya..dalam seminggu kulit saya lembut..dah dekat sebulan ni mak saya tegur nampak lebih cerah.Pigmentation di pipi kanan saya pun semakin pudar.Sungguh menakjubkan la...nak repeat order.Rasa tak sempurna hidup kalau tak ambil Glowz Star
Thanks
Miss N Subang
Bayar Secara Kredit Kad Online Klik Sini

Glowz Star Glowz Star Halal

Harga: RM165.00 RM160.00


Kod Produk: GLOR17
Stok: 5 
Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
SIY

SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
BadanLangsing.com

Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
?>