Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Produk Pelangsingan

Produk Langsing SIY - Slim It Yourself dalam 10 hari

Produk Langsing SIY - Slim It Yourself dalam 10 hari

Maklumat Produk

SLIM IT YOURSELF (S.I.Y)

Produk Slimming S.I.Y yang berkesan

PRODUK PELANGSINGAN (SIY) 

Turunkan Berat Badan Anda Dari 3kg – 6kg Dalam Masa 10 Hari Dengan SIY – Slim It Yourself !!!!
Langsingkan diri anda dengan Produk SIY - Slim It Yourself dengan cara mudah, cepat dan selamat. Tanpa tekanan diet.

*IKLAN SIY BADANLANGSING.COM DI MAJALAH MINGGUAN WANITA 26-Mac-2010 (Cover Ziana Zain bersama kembar)  muka surat 25 dan Nona muka surat 199 edisi April. Majalah Seri Dewi & Keluarga edisi Mei muka surat 193(Cover Erra Fazira bersama anak), majalah Mingguan Wanita 23-April muka surat 25 .

Majalah nur edisi Julai muka surat 27. Terdapat kesilapan harga pada majalah tersebut, harga tertera adalah harga lama. Harga SIY kini selepas 1 mei 2010 adalah rm208.

Majalah mingguan wanita edisi 23 Julai 2010 di muka surat 97.

Majalah Media Hiburan edisi 7-13 Ogos 2010 muka surat 23, cover Nabila Huda dan suami.

Majalah Mingguan Wanita 20 Ogos-27 Ogos muka surat 137, cover Azah Aziz dan keluarga

Majalah Pa & Ma November 2010 muka surat 17

Majalah Mingguan Wanita 22 Oktober-28 Oktober 2010 muka surat 117, cover Datuk Dr Sheikh Muszaphar bersama isteri Dr Harlina

Mingguan Wanita edisi 21 Januari-28 Januari 2011 muka surat 85, cover Heliza dan Aida

Dapatkan voucher anda sekarang!!  

SIY – Slim It Yourself merupakan produk herba semulajadi yang dapat membantu wanita atau lelaki
yang mengalami masalah berat badan mencapai berat badan yang ideal dan menawan ( Badan Cantik ).

Tidak seperti produk pelangsingan yang lain, SIY – Slim It Yourself dihasilkan 100% daripada
herba semulajadi yang dapat memaksimakan kesan dalam proses penurunan berat badan. S.I.Y - Slim It Yourself
juga boleh menampakkan kesan yang pantas dalam 10 - 20 hari penggunaan.

Kenapa Perlu Langsing dan Turunkan Berat Badan Anda Dengan SIY - Slim It Yourself ?

Sebab 1
SIY - Slim It Yourself ini terbukti Berkesan, Mudah, Cepat dan Selamat

Sebab 2
SIY - Slim It Yourself ini dihasilkan 100% daripada herba semulajadi. Ini memudahkan tubuh bertindak balas
dengan SIY - Slim It Yourself. SIY adalah bebas daripada bahan pengawet dan bahan kimia.

Sebab 3
SIY - Slim It Yourself ini sangat sesuai untuk semua golongan sama ada lelaki atau wanita yang berumur
15 tahun ke atas

Sebab 4
SIY - Slim It Yourself dapat menampakkan kesan yang pantas dalam 10 - 20 hari penggunaan

Sebab 5
Rasa SIY - Slim It Yourself ini seperti jus prune dan berries.

Sebab 6
SIY - Slim It Yourself senang diminum dan dibawa ke mana-mana kerana ia tidak perlu dibancuh dan saiznya
yang kecil.

Sebab 7
SIY - Slim It Yourself telah dihasilkan daripada teknologi nano dari Jepun yang sungguh berkesan. Banyak
produk telah dihasilkan daripada teknologi Nano ini. Teknologi nano ini sungguh berkesan dalam proses penyingkiran
lemak dalam badan.

Sebab 8
SIY - Slim It Yourself tidak mempunyai kesan sampingan ke atas tubuh badan

Sebab 9
Dengan pengamalan SIY - Slim It Yourself berat badan yang berkurangan tidak akan kembali naik
(Dengan syarat : Pengamalan diet yang seimbang perlu diamalkan).

Sebab 10
SIY - Slim It Yourself dapat mengurangkan perut buncit, dapat mengawal rasa lapar dan merangsang tubuh menyerap
zat makanan dengan lebih baik.

Sebab 11
Produk S.I.Y - Slim It Yourself ini telah mendapat pengiktirafan antarabangsa

Sebab 12

Produk SIY - Slim It Yourself tidak perlu  senaman yang melampau dan tidak perlu tekanan diet.


Ciri-ciri

SIY - Slim It Yourself boleh juga dikategorikan sebagai produk kesihatan dan kecantikan

SIY - Slim It Yourself didatangkan dengan 20 botol, setiap botol berisipadu 12 ml.
10 botol jus siang dan 10 botol jus malam. Jus Siang dilabelkan berwarna merah dan jus malam dilabelkan
berwarna hitam.

Jus Siang berfungsi untuk membakar lemak dan memberi tenaga - Lebih pekat
Jus Malam berfungsi untuk perawatan tubuh badan. Ia mempunyai pelbagai ramuan herba yang baik untuk kesihatan
tubuh badan - Lebih Cair

SIY - Slim It Yourself hanya perlu diambil 2 botol sehari. 1 botol Jus Siang diambil waktu siang selepas
sarapan dan 1 botol Jus Malam diambil sebelum tidur. SIY perlu diambil selepas makan dan jangan diambil ketika
perut kosong. 


SIY - Slim It Yourself sesuai untuk lelaki dan wanita yang berumur 15 tahun ke atas kecuali :
*Sesiapa yang mengandung
*Sesiapa yang dalam rawatan doktor utk penyakit kronik atau sedang mengambil ubat-ubatan
*Sesiapa yang berumur 15 tahun ke bawah

Air perlulah diminum 2-3 liter sehari sepanjang pengambilan S.I.Y - Slim It Yourself ini bagi
membolehkan kesan yang optimum atau maksimum diperoleh.

SIY - Slim It Yourself ini diklasifikasikan sebagai makanan kesihatan oleh Kementerian Kesihatan Malaysi (KKM).
Ia tidak disertakan no MAL seperti produk ubat-ubatan yang lain.

Kandungan:

Natural strawberry juice, mixed berries concentrate, astaxanthin, F.O.S, Chito-Oligosaccharide, Dandelion, Opuntia Ficus-Indica, Neem Leaf Extract, Pro-biotic (Bifidobacteruim Longum)

SIY - Slim It Yourself merupakan produk yang dijamin Halal oleh Halal Food Council S.E.A Malaysia and Asia Region

 
Cara Penggunaan : Hanya perlu goncang SIY - Slim It Yourself ini dengan baik. Cucuk straw ke dalam botol dan
minum

Cara Penyimpanan : Simpan di tempat kering atau sejuk. Elakkan dari cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak

**Cara pengambilan SIY semasa berpuasa

Oleh kerana jus SIY akan membuatkan kita berasa dahaga, dicadangkan pengambilan SIY jus siang(merah) selepas berbuka puasa, minum air yang banyak pada waktu malam dan sahur, 2-3 liter air, jus malam(kelabu) diambil selepas makan  sahur.

 

Untuk kali pertama dalam dunia produk pelangsingan, 6 unsur paling efektif yang telah diperkenalkan sebagai esen pati semulajadi yang dapat memberikan kesan yang sungguh menakjubkan telah digabungkan dalam penghasilan produk SIY- Slim it yourself


Ramai saintis berpendapat bahawa ia adalah salah satu daripada penemuan yang paling hebat di alaf ketiga ini. Pakar-pakar juga berpendapat SIY adalah produk yang paling BERKESAN, CEPAT dan SELAMAT.

SIY adalah penghapus lemak degil yang paling kuat
dan ia merupakan penggunaan penyelidikan teknologi dalam bidang kelangsingan tubuh badan.

Pengabungan 2 formulasi unik (SIY Siang & SIY Malam) dengan setiap satunya mengandungi 3 jenis kandungan aktif yang boleh memberikan kesan yang efektif dan ditawarkan sebagai esen semulajadi.


Keputusannya nyata samaada anda mengidap masalah berat badan yang lebih,penakungan air,bertubuh badan besar,perut buncit atau anda hanya ingin menghilangkan beberpa kg/paun berat badan anda.

INILAH CARANYA UNTUK MENGURANGKAN BERAT BADAN ANDA SECARA NYATA SERTA PALING SELAMAT DAN KESANNYA DAPAT DINIKMATI DALAM JANGKA MASA YANG PANJANG.

BAGAIMANA IA BERTINDAK?

SIY merupakan formula baru yang Unik didunia. Ia merupakan produk revolusi dan juga merupakan produk pertama dan satu-satunya yang telah mengabungkan 6 kandungan aktif yang paling cekap dalam bentuk esen dan kandungan-kandungan ini mempunyai kapasiti unggul untuk meransang fungsi penyingkiran dan menambahkan aktiviti-aktiviti sel.

Dengan pengambilan S.I.Y proses penyingkiran lemak di tubuh badan anda akan mencapai kapasiti maksima .Anda dapat hilang berat badan dengan cepat dan rata. Selain itu, S.I.Y menambah kadar penghapusan lemak dan toksin merbahaya dengan cara yang menakjubkan tidak kira ia wujud di mana-mana bahagian tubuh badan anda.

Dengan SIY anda boleh boleh menghapuskan lemak degil, kesan-kesan lipatan dan lemak berlebihan dengan cepat. Ini kerana penghapusan lemak bergantung kepada ransangan metabolisme anda.

S.I.Y membantu membentuk badan anda dalam masa yang singkat dan mengekalkannya dalam masa yang panjang.

Jus Siang bertindak untuk membakar lemak secara intensif selama 24 jam dan bertindak membuang toksin yang terkumpul didalam badan anda. Air yang mencukupi amatlah diperlukan ketika proses ini berlaku.

 

Jus malam pula bertindak untuk merawat sembelit dan melawaskan pembuangan makanan, lemak, dan sisa toksin yang telah dimakan pada siang hari dan telah dibakar oleh Jus Siang. Ia juga akan berfungsi membakar lemak jika kita tidak mengambil makanan berat.

Sepanjang Pengambilan SIY anda digalakkan :

  • Mengurangkan pengambilan makanan yang tinggi kandungan Lemak, Minyak dan Karbohidrat
  • Elakkan Minuman manis, minuman berkarbonat & Alkohol.
  • Lakukan senaman ringan bagi membantu mempercepatkan proses pelangsingan.

 

 

TESTIMONIAL PRODUK SIY

Testimonial 1

Assalammualaikum...

maya nk ucapkan byk2 trima ksih pd kwn maya yg dh prknalkan maya dgn S.I.Y nie... dlu brat maya nie 91 kg kranya mmang brat la...tggi maya plak 5 kaki 4 inci... mmang trasa sgt2 bla brjln ngn kwn2 yg slim2 maya trasa maya nie GEMUK...1 hri kwn maya syorkan maya ambik S.I.Y nie... mula 2 mmang x pcaya... tp kwn maya nie dh mkn dlu... jd nk x nk kna prcya la... bla d pjuk2... akhirnya maya pn ambik la... mmang msa mula ambik 2 maya ingat nk cba je... sbnarnya utk mkluman smua...maya dh cba mcm2 produk tuk krus...tp hsilnya HAMPEH!!!! msa mula2 maya ambik 2, maya rsa mnyesal tp dh bli jd maya truskn la... ari ptama maya ambik... maya g brjgging... blik maya tmbang cm x cya jebrat maya trun 1kg... msa maya mkn ubat yg mlm kul 4 pg maya mbuang... tp buang yg x mmnatkan... pg esknya maya trasa prut cm dh kmpis skek... tp maya x cya lg... maya mnum lg ari kedua n g jgging lg... siang msih xmbuang... tp msa maya tmbang trun lg 1kg la... maya mula rsa plik... ari ke-3 maya mkn lg... mmang trun lg 1kg... smpai la ari yg ke 7 brat maya trun 7kg... MMANG X CAYA SGT2... maya g tmbang kt tpt lain sma jgak trun 7kg... tuk mkluman kwn2... brat maya skrg dh trun sbyk 11kg... dr 91kg dh trun jd 80kg... skrg br nk msuk 2 bln brat maya maintain lg 80 kg.... brat maya maintain je... kwn2 pn dh mula tgur ckp maya krus dr sblm nie... maya target lbh krang 70-80 untuk maya trunkn brat bdn maya... tp prcayala, dh cuba br tahu...

Testimonial 2

Philip Ng & Wife Selangor

SIY NOT ONLY SLIM MY BODY BUT GIVE THE LUCKY FORTUNATE!

I am 52 Year Old and my wife is 49 Year Old.I was introduced to SIY to remove my pot belly. After the first week of taking it, I noticed my stomach became bigger.I thought I should stop taking it.  Lucky for me I consulted the distributor who advised me to continue as while losing fat, my lean muscle mass also increased.; It was the lean muscle behind the stomach fat that was tightening and increasing in muscularity that pushed the stomach fat outwards making it appear to look big. The fat took a longer time to reduce than the increase in muscle mass; A few weeks later I am now noticing a slimmer stomach. My wife who after taking SIY, is slim and firm now.Her skin are more beauty and look soft. The bonus that came along for my wife and I was that we are now enjoying the best bonus and income when I’m start joint business partner with SIY. It’s change of our life. My wife also get thing to doit now, compare than before she just doing housewife work everyday… the same work until she bored.

Testimonial 3

Hanim , Sarawak

28 years old

Re: SIY~LANGSING TANPA TEKANAN BERDIET

Salam..sy nk kongsi pengalaman sy jgak..sy blum kawin lg..tp berat badan obese..rendah 148cm tp berat 75kg..sblum ni dh try mcm2 ubat kurus..tp xberjaya..last guna herbalife..tp berat mkin naik..bile bhenti brat naik bulan mac sy ader jumpe satu produk ni..dh tekad last product, sbb dh check betul psl jus ni..SIY (Slim it yourself)..sy try dlm masa sebulan je dah turun 3kg.. kira ok la..sgt terkejut sbb sblm ni, kalo diet pun trun 1kg jer..yg pling best produk ni kan..pinggang sy dh kecil dr 38cm ke 32cm..hehehe..baju yang lama dh jadi longgar..rmai dh perasan sy dh kurus ckit..sonok..hehehe..kalo la boyfriend tahu psal SIY ni, mesti dia bising..dia tak suka saya makan2 product kurus ni.Tapi bila tengok saya kurus dia memang suka habis..So, terpaksa la...bagi tahu saya diet makan..hati dia kena jaga, badan saya pun kena jaga juga...terpaksa la..emmm

Testimonial 4

 Azie , Shah Alam

 30 years old

Re: SIY~LANGSING TANPA TEKANAN BERDIET

Masuk hari ni, dah 9 hari i ambil SIY. Dah nak habis satu kotak dah. Dua hari lepas ambil SIY, my weight terus turun 2kg. Unbelievable!!! Lebih 10x i naik turun timbang tu, sbb susah nak percaya. The best is, sebelum ni selera ni langsung tak boleh nak control, sekrg ni tengok apapun dah takkisah. Rasa kenyang jer all the time... tp minum air jgn cakaplah... sehari dekat 2-3 liter tu mmg pasti, haus sentiasa. Setakat ni, masih lg maintain reduce 2kg. Tp rasa2nya dia reduce kat inches pulak kot sbb seluar i yg sendat2  sumernya dah sedap dipakai. Member kat office pun tegur mcm dah kecik sikit. Takper, kita tunggu lepas 2 kotak, tengok result dia camner

Testimoni 5

Mar:KL

 

Mar: Sy dah berjaya turunkan brt sy sbyk 2.2kg dlm masa 6 hari saje dgn SIY!
Mar: Cube lah SIY anda pasti percaya dgnnye!
Mar: B4 ni sy ambik Herbalife seminggu baru turun 1kg atau beberapa ratus gram aje

Mar: Tapi dgn SIY hanya 6 hari aje turun 2.2kg! menakjubkan! Sy pasti ambik lagi dgn SIY! 

 

Testimoni 6

Miza Langkawi
 
salam.....dah 3 bln sy guna SIY (Slim It Yourself) ni..selepas melahirkn anak secara operation berat sy makin bertmbah..mmg terkejut jg la coz dah byk produk yg sy guna sblm ni..biodex,just mate5,sendayu tinggi,dress slim dan byk lg,tapi tak turun jg...last sekali kak fied yg sarankan agar sy mencuba SIY nie...hari pertama berat sy turun 1kg,hari kedua pn sma,rasa mmg brbaloi la walaupun harga tinggi ttp berat dah turun sampai hari ni dah 7kg..bkn sj berat badan turun malah selulit pn dah semakin berkurangan..yg paling best suami sya pn menggunakan SIY ni sampai hri ni dah turun 14kg..km masih menggunakn SIY lg walaupun berhenti berat badan mmg susah nk naik semula......so u all kt luar sana klau nk cari produk utk langsingkn badan SIY mmg produk paling berkesan...

 

Testimoni 7

Faz: Segamat -Johor:
i trn 4 kg tu tk wat senam apa2 pun, saja nk tgk effective tk, haaa tu la magik siy ni, perut i dulu mmg bulging
mcm pregnant 3 bln, tp after 2 box dh slim a lot, peha,lengan yg mcm drumstick kfc ni pun slim byk,td ada cina kat opis i tgr kata i dh slim skrg
,huhuhu bangga jap,,ms box 1 tu selera sm lg myb sbb i ni on mercilon (pil perancang),box 2 i period tp i perasan selera dh leh kontrol, box 2 i statik at 56kg tp perut peha n lengan kurang inci,ada satu bj i pakai in oct sendat gila b4 siy la,siap kena pakai girdle sbb ada tummy,tp baju yg sama i pakai 25hb baru ni after 2 box siy ,slide trs je ,,kain dia pun tk sendat kat area punggung mcm dulu..dabel chin i ni pun dh kureng,,kwn i yg kat banting lg dassat,1 box trn 5 kg,dia bru try 2 hari dh ilang 1 kg,tu i jeles nk try gak 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Another testimonial from Faz:Segamat (12-Dec-2009)

salam kwn2 siy semua,

berat dahulu=59.7kg
berat skrg=53.1kg
berat impian=51kg n perut slim seperti madonna(huhuhu) ..size jeans kini 25,,saiz jeans lama =30..kondo lama dah runtuh,,dah jadi single story :)


i dh guna siy 39 hari today(11/12/09).box1 i trn 3 kg.rs of cos happy gile.msk box 2 berat i static.frust la pulak.tp sbb i ada bc forum/testi org2 yg sdh mkn siy lama dari i so i tk la risau sgt.ms ni selera mkn dh boleh kontrol.box3 trn 1kg lg.ms 2 box ni,perubahan paling ketara is pengurangan inci di tpt2 yg brosur siy iklankan.perut, peha,lengan,lemak blkg bdn bwh bahu,punggung susut betul.jeans yg dulu sendat,skrg pakai belt pun masih longgar.box 4 ni i trn 1kg lg.hmm dh dkt dgn impian,prt pun sama.semlm beli jeans baru dengan member.dia paksa beli low waist jeans sbb dia kata prt dh slim cuba la pakai.dulu mmg tk berani beli sbb ye la dh anak 3 prt mmg overflow tp smlm ms fitting dh tk de lg terlbh2 tu.suka sgt!trs janji dgn member tu nx wk nk shopping wardrobe baru pulak.

i nk cerita tindakbalas i kpd siy pulak,b4 siy,i buang air besar 4 or 5 days sekali and of cos susah gila.walaupun i minum air byk.since siy,evry morning ant 7-9 tu waktu tandas la.buang air kecil tk terkira la byknya.skrg 500ml air mineral tu sekali jek i minum.i stanby 2 ktk air mineral dlm kereta incase air masak kat rumah habis.pening2 tu tk de.sbb i cerita ni nk bgtau kwn2 siy yg tindakbalas setiap org pd siy ni berbeza.kwn sy mkn siy dh dkt satu ktk msh buang air besar 4 or 5 kali sehari--byk betul toksin dia.sorg lg makan pening2 sepjg hari dan berhari2.paling penting jgn giveup.mesti teruskan siy.suma tu insyallah akan hilang.

i ni tk de la pantang makan beriya2 sgt.lebih kurang je.msh trn gak.tp slow la.so kl nk cepat,pantang la mkan tu.i ni tk buat pun senaman ringan mahupun berat ms mkn siy ni.hrp buat kerja rumah ms weekend je la utk berpeluh.so i rasa berbaloi la i spent rm800 so far utk makan siy.kl kat slimming center,byr lbh mhl,bdn tk slim gak.poket yg slim n perut sentiasa lapar sbb dia tk bg makan.bgsnya siy,dia tk bg kita berlapar tp jgnla melantak pulak.i msh mkn nasi for lunch tp sesenduk je.lbh mmg tk leh msk.msh mkn kfc or mcd tp bkn hari2,seminggu skl lynkan anak2.

so kesimpulannya,siy ni byk yg bgs.u msh boleh mkn ms berdiet,u msh boleh lepak2 tk perlu bersenam setiap hari,u msh boleh travel dan bawa siy sbb dia btl yg sgt kecil,u msh boleh enjoy life u sbb kita cukup mkn tp msh trn berat bdn--ye la kekdg tu kena gi kenduri ke,mkn2 dgn member ke.

kwn2 yg msh teragak2 cubala 1 ktk dulu,mesti ada perubahan.kl tk trn kg akan kurang inci.i telah mengalaminya sbb tu berani jual kat org lain.

(mohon izin tuan rumah wat promo ek)sesiapa di area segamat or berdekatan leh cl i 0177544062 or email
faz1804@yahoo.com.sg utk order or jus nk tny2.hope ni akan bantu kwn2 siy.nti i update lg--tgh tgu firming phase pulak ni.

Faz- Before SIY
Faz- Before SIY Faz- Before SIY

Faz- After SIY
Faz -after siy

Testimoni 8

Kak Ruby: Terengganu

Salam Fied..

Just nak share experience lepas dah abis SIY 1 kotak.

At first mmg sceptical jgk la...mcm mana lepas 10 hari boleh turun a few kg...tp semangat nak mencuba tu membuak2 la...apa lg lepas baca testimoni dlm blog fied.

Akak dah byk try produk2 utk kurus.. sebut jer nama rasanya dah byk yg akak cuba.

Bagi akak SIY ni mmg hebat... dlm masa beberapa hari jer dah boleh rasa lemak kat perut akak ni makin menipis... biasanya kalau duduk tu rasa la berlipat2 kan tp lepas minum SIY ni spare tyre dah kurang la...ihihihi...

Maybe utk akak x byk sgt penurunan dr segi kg (dlm 3 kg for 10 days)...tp apa2 pun akak happy sgt sbb nampak kesannya dari segi inci. Apatah lg lemak2 kat perut yg mmg susah beno nak hilang...tp boleh kurang dgn hanya minum SIY.

Lgpun amat la senang nak minum SIY ni...x macam produk2 lain yg sampai nak termuntah2 pun ada... :) 

Insyaallah kalau ada rezeki mmg akak akan order lg SIY ni....

Thanks a lot.

Testimoni 9:

Kak Seha (Johor Bahru)

Saya ibu beranak dua telah menggunakan produk SIY selepas membaca iklan di Majalah Mingguan Wanita awal December 2009. Selepas mula menggunakannya, saya yakin dengan SIY. Tanpa bersenam, tanpa berlapar berat badan turun dengan cepat.  Kalau dulu berat badan saya mencecah 80kg, tetapi dengan 2 kotak SIY berat badan saya telah turun hingga 70kg. Saya telah mengesyorkan produk SIY kepada kawan-kawan yang mempunyai masalah berat badan. 

Sekarang ni di tempat kerja ade saja orang tegur saya dah kurus, perut kempis dan kulit lebih bersih. Kepada semua yang belum mencuba SIY ni, saya sarankan cubalah siy ni sebab saya memang jamin dengan pemakanan yg seimbang dan pengambilan siy je kita boleh kurangkan berat badan dengan selamat dan cepat. Sekarang saya telah menjadi pengedar SIY. Hubungi saya SEHA Johor Bahru  012-7276132 /012-7729132.
 

 

Pengedar Semenanjung Malaysia , Sabah atau Sarawak diperlukan. Hubungi Fied 0122378303 untuk maklumat lanjut.

 

(c) 2007-2012 BadanLangsing.com

Bayar Secara Kredit Kad Online Klik Sini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Harga tertera dalam borang kredit kad termasuk 3% caj kredit kad dan kos penghantaran

 

 

 

 

 

 

 

 **Harga baru SIY mulai 1 Mei 2010  adalah RM208(bagi semenanjung) dan RM218(sabah/sarawak)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harga: RM208.00


Kod Produk: SIY
Stok: 10 
Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
SIY

SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
BadanLangsing.com

Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
F ?>